Overzicht van den economischen toestand der inlandsche bevolking van Java en Madoera. Samengest. onder leiding van en door C.Th. van Deventer. Met aanhangsel: De voornaamste industrieën der inlandsche bevolking van Java en Madoera, door G.P. Rouffaer (Nijhoff, 1904)
Met reg.