Solidarność Dolnośląska . pismo Międzyzakładowego Komitetu Założycielskiego Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" z siedzibą we Wrocławiu, 29 November 1980 (Dodatek Specjalny) - [ed. Stanisław Huskowski, Krzysztof Turkowski, Maciej Zięba] (MKZ NSZZ "Solidarność", 1980)
Print run: 10000 copies