L'etincelle :
(1926) subtitled: Organe hebdomadaire de la Centrale du Personnel Enseignant Socialiste de Belgique - Section belge de l'Internationale des Travailleurs de l'Enseignement = Weekblad van de Centrale van het Socialistisch Onderwijzend Personeel van België - Belgische Afdeeling van de Internationale van Arbeiders van het Onderwijs.