De toegeefelijke echtgenoot : - Hahn, Albert,
Titel prent: Concentratie-vrijage : minnaar Marchant: "Liefste Tydeman, je lonkjes naar de militairen vergeef ik je graag, als je maar niet van me wegloopt.".