Goniec Małopolski . tygodnik Sekcji Informacji Z.R. Małopolska, no. 52, 1981 - Sekcja Informacji Zarządu Regionalnego NSZZ "Solidarność" Małopolska, [Robert Kaczmarek EIC] (Sekcja Informacji Zarządu Regionalnego NSZZ "Solidarność" Małopolska, 1981)
Creation and circulation: In issue no. 34(1981) bibliography of Goniec Małopolski issues no. 8-33