Uit protest tegen de strafkorting bij het niet inleveren van het woningdelersformulier wordt de 8ste verdieping van het GSD-hoofdkantoor bezet. Bemiddelingspoging van Simons, (links). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto
Uit protest tegen de strafkorting bij het niet inleveren van het woningdelersformulier wordt de 8ste verdieping van het GSD-hoofdkantoor bezet. Bemiddelingspoging van Simons, (links). Uitvoeriger toelichting op begeleidend schrijven bij foto.