Uit: "Twintig platen, voorstellende de werkplaatsen benevens de voornaamste werktuigen en voortbrengselen van twintig verschillende ambachten." Origineel in bibliotheek Directoraat van de Arbeid te Den Haag (1839)
Uit: "Twintig platen, voorstellende de werkplaatsen benevens de voornaamste werktuigen en voortbrengselen van twintig verschillende ambachten." Origineel in bibliotheek Directoraat van de Arbeid te Den Haag.