Jak obec vykonává policii požární. (Řád policie požární). Výklad a text příslušných zákonných nařízení, opatřený vzorci, nálezy nejvyš14sího správního soudu a poznámkami (Svěcený, 1933)
Demokratická samospráva. Nejlevnější sbírka příruček samosprávných i správních. Red. J. Pliml.