Verdient het, hetzij in beginsel, hetzij om praktische redenen, aanbeveling scherpe grenzen te trekken tusschen den arbeid der instellingen van weldadigheid en dien van andere instellingen van sociale voorzorg en zoo ja, waar behooren die grenzen te loopen? : (s.n., 1917)
Prae-advies voor de jaarvergadering 1917 van de Nederlandse Vereeniging voor Armenzorg en Weldadigheid.