Zuid-Afrikaanse jazz musicus Dollar Brand tijdens de openingsbijeenkomst van CASA in de Stadsschouwburg - Hoeven, Fran van der,
Zuid-Afrikaanse jazz musicus Dollar Brand tijdens de openingsbijeenkomst van CASA in de Stadsschouwburg.