Loopuit bij de zetel van v. Nierop : "Sjonge sjonge, daar zit d'r [...] vijfentwintig jaar opgezeten die zal knapjes warm zijn - Hahn, Albert,
Titel prent: De warme zetel : Loopuit (bij den zetel, eertijds door Van Nierop bezet)...