Strafkamp Soekalino waar een deel van de muiters gevangen zat. Kopie van origineel bij Afdeling Maritieme Historie van de marinestaf (1933)
Strafkamp Soekalino waar een deel van de muiters gevangen zat. Kopie van origineel bij Afdeling Maritieme Historie van de marinestaf.