De "angel del hogar" a "madre militante" y "heroína de la retaguardia" :
Separata: A muller e súa imaxe / coord. Rita Radl Philipp ... [et al.]. - Santiago de Compostella : Universidade de Santiago de Compostellea, 1993. - P. 13-28.