Rapport van de Commissie van onderzoek in zake het Landelijk comité van verweer ([Amsterdam, 1903)
Titel van de bandomslag: Rapport van de commissie van onderzoek betreffende het verweer tegen stakingswetsontwerpen in Maart-April 1903.