Programma: 16 juli: Kroonceremonie cultureel-religieus gebeuren uit Tibet. Uitvoering Gyalwa Karmapa. . Voor Karma Samten Ling
Programma: 16 juli: Kroonceremonie cultureel-religieus gebeuren uit Tibet. Uitvoering Gyalwa Karmapa. Voor Karma Samten Ling.