Radio Freedom - Breyten Breytenbach, Dora Dolz, Vernie February, Hans Koopman, Joost Minnigh, Anton Vrede
Omslag van portfolio voor Radio Freedom met werk van zes Nederlandse en Zuid-Afrikaanse kunstenaars. Zie ook: B32/335.