Bram: "Voer dat nummer maar van program." Kolkman: "En U zei: God wilde het er op hebben!" Bram: maar de kiezers willen het niet, begrepen? - Hahn, Albert
Titel prent: Na den slag : Berg dat beroerde dier maar op... Links Kuyper, rechts Kolkman.