Diverse afmetingen, zie voor de onderwerpen en afbeeldingen de foto's BG B27/132-70 en A58/660-4 - Vooren, P.H.,
Diverse afmetingen, zie voor de onderwerpen en afbeeldingen de foto's BG B27/132-70 en A58/660-4.