Medezeggenschap. Interim-nota over medezeggenschap in de onderneming. Eerste onderwerp uit een discussiereeks over vakbeweging en maatschappijvernieuwing (Nederlands Verbond van Vakverenigingen, 1974)
NVV. Vakbeweging en maatschappij.