Volkspetitionnement. In de Houtrusthallen, op de 1e rij in het midden Lubbers en rechts naast hem Dolman. Rechtsachter Lubbers: Voorhoeve - Stegeman, Jan,
Volkspetitionnement. In de Houtrusthallen, op de 1e rij in het midden Lubbers en rechts naast hem Dolman. Rechtsachter Lubbers: Voorhoeve.