14e Algemene volkstelling annex woningtelling 28 februari 1971 (Staatsuitgeverij, 1981)
Serie B. 1B:Plaatselijke indeling bevolking van plaatsen en aaneengebouwde plaatsen (agglomeraties). - 1981. - 112 p. : tabellen