Begrafenis van Willem Vliegen in Amsterdam. Begraafplaats Driehuis-Westerveld. Links naast de baar (achter AJC-meisje): J.W. Albarda, Willem Drees Sr., Evert Vermeer, Koos Vorrink
Begrafenis van Willem Vliegen in Amsterdam. Begraafplaats Driehuis-Westerveld. Links naast de baar (achter AJC-meisje): J.W. Albarda, Willem Drees Sr., Evert Vermeer, Koos Vorrink.