Wereldtentoonstelling in Antwerpen. Plaats van personen is aangegeven op achterzijde foto. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, VIa l(A), nr. 2 - Bosch, F., (1885)
Wereldtentoonstelling in Antwerpen. Plaats van personen is aangegeven op achterzijde foto. Uit: archief F. Domela Nieuwenhuis, VIa l(A), nr. 2.