Identitat cultural de gènere, discurs de la domesticitat i definició del treball de les dones a l'Espanya del segle XIX (Universitat Autònoma de Barcelona, 1995)
Separata: Doc. Anàl. Geogr. - (1995):no.26.- P. 135-146.