Één wereld : . Nieuwsbrief van de Wereld Federalisten Beweging Nederland
Vanaf (1982) o.d.t.: Nieuwsbrief / Wereld Federalisten Beweging Nederland; vanaf (1989): Nieuwsbrief / WFBN. Vanaf (2004) o.d.t.: Één Wereld : nieuwsbrief van de Wereld Federalisten Beweging Nederland