De landarbeiders in het Westbrabantse zeekleigebied. Een onderzoek in samenwerking met de "Commissie Arbeidsonderzoek" van het provinciaal onderzoekcentrum voor de land- en tuinbouw in Noordbrabant. [Woord vooraf van A. Kraal] (Landbouw-Economisch Instituut, 1964)
Stencil.