Koos Vorrink : (Wolters-Noordhoff, 1986)
Uitg. onder auspiciën van het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis. - Ook verschenen als proefschrift Universiteit van Amsterdam. Met samenvattingen in het Engels en Frans. - Bibl., index.