Advies over de programmering van de sociale verzekering op middellange termijn. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1970)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1970, no. 5.