Głos Łodzi . pismo Regionalnej Komisji Wykonawczej NSZZ "Solidarność", September 1988 (Wydanie Specjalne) - Popiełuszko, Jerzy; Katarasiński, Jerzy; Lerski, Witold ([s.n.], 1988)
Creation and circulation: W 1989 r. published legally titled Głos Solidarności