Handleiding voor de praktijk bij de toepassing van het verhaal ingevolge art. 63 e.v. der Armenwet (Z.pl., 1941)
Overdr.: Maandblad van den Dienst voor Maatschappelijk Hulpbetoon der Gemeente Utrecht.