Biblioteka V.I. Lenina v Kremle. Katalog. [Red. kol.: N.N. Kucharkov, N.V. Matkovskij, Ju.P. Šarapov i dr.] ([Izd-vo vsesojuznoj kn. palaty], 1961)
S ill-mi, prt-mi i ukaz-mi. In-t marksizma-leninizma pri CK KPSS.