Voor "Zonnestraal" staat rechts mevr. Smidt, de vorige eigenares van de Pampahoeve. Geheel links staat haar dochter, daarnaast kleinzoon Bolcher met in zijn handen achterkleinzoon Tony
Voor "Zonnestraal" staat rechts mevr. Smidt, de vorige eigenares van de Pampahoeve. Geheel links staat haar dochter, daarnaast kleinzoon Bolcher met in zijn handen achterkleinzoon Tony.