Demonstratie voor behoud werkgelegenheid Ford en NSM. Achter spandoek van rechts naar links: ?, Veltman, Vos, Van den Bos, Elvering en onbekend - Singels, Han
Demonstratie voor behoud werkgelegenheid Ford en NSM. Achter spandoek van rechts naar links: ?, Veltman, Vos, Van den Bos, Elvering en onbekend.