Onderzoek naar woonstijl en woonwensen : (Centrale Directie van de Wederopbouw en de Volkshuisvesting)
1. Analyse van vraaggesprekken met bewoners van verschillende woningtypen. Rotterdam, 1954. 131 p. 2. idem. 's-Gravenhage, 1953. 83 p. 3. Onderzoek naar de waardering van etagewoningen door hun bewoners in gemeenten, waar deze woonvorm nieuw is. [S.l.], 1954. 60 p. 4. Een plattelandsgemeente; uitkomsten van vraaggesprekken met bewoners van verschillende woningtypen te Zelhem. 1956. 99 p. 5. Meergezinshuizen, drie- of vierwoonlagen, bouwtypen. 's-Gravenhage, 1959. 73 p.