De interne stedelijke bestuursorganisatie van de gemeente Amsterdam (Stadsdr. van Amsterdam, 1959)
1. Rapport uitgebracht aan het College van Burgemeester en Wethouders, en Voostudie A, Groei en ontwikkeling van de gemeente-secretarie sinds 1851