Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen. V.l.n.r.: Liesbeth en Joop den Uyl, Van Kemenade, Lubbers. Serie van twee foto's
Landelijke demonstratie voor werkgelegenheid georganiseerd door de drie grote vakcentrales. In de Veemarkthallen. V.l.n.r.: Liesbeth en Joop den Uyl, Van Kemenade, Lubbers. Serie van twee foto's.