Maandblad van de Dienst voor Sociale Zaken der Gemeente Utrecht. . Maandblad van de Gemeentelijke Sociale Dienst Utrecht
Ook o.d.t.: Maandblad van de Gemeentelijke Sociale Dienst Utrecht, en: GSD Utrecht. Maandblad van de Gemeentelijke Sociale Dienst Utrecht.