Huldiging van minister Regout (na de aanneming der zedelijkheidswetten) door de R.C. vereeniging Limburgia. De zedelijkheid is nu gekomen leve Regout, leve Regout - Hahn, Albert
Titel prent: In de Carnavalsdagen : huldiging van den zedelijkheidsapostel Edmond Regout door zijn trouwe, o zoo zedelijke Limburgers.