Wandtegel met tekst: 'Ontwerpers van de Eerste Landelijke Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Meubileeringsbedrijven'
Wandtegel met tekst: 'Ontwerpers van de Eerste Landelijke Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Meubileeringsbedrijven'.