Informator NSZZ "Solidarność" . no. 42, 1989 - Tymczasowa Komisja Zakładowa NSZZ "Solidarność" Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej (TKZ NSZZ "Solidarność" Z-d nr 1FSM, 1989)
Print run: 500-1000 copies