Gala van de Goede Hoop: opheffingsfeest AABN in Paradiso, Amsterdam. Dansend publiek tijdens de afsluitende jam-sessie van Zuid-Afrikaanse en Nederlandse musici - Boersma, Pieter,
Gala van de Goede Hoop: opheffingsfeest AABN in Paradiso, Amsterdam. Dansend publiek tijdens de afsluitende jam-sessie van Zuid-Afrikaanse en Nederlandse musici.