Algemene vergadering met derde van rechts voorzitter Nieuwenhuis en tweede van rechts bondspenningmeester Slok (1962)
Algemene vergadering met derde van rechts voorzitter Nieuwenhuis en tweede van rechts bondspenningmeester Slok.