Socialistische perspectieven (Louis de Brouckère-Stichting, 1959)
Bevat o.a. : Inleidende rede van partijvoorzitter Leo Collard, uitgesproken op het Buitengewoon Congres van 19 en 20 september 1959. De socialistische strijd / door Victor Larock.