Wonen kan béter... Informatie- en studiemateriaal over aspecten van ruimtelijke ordening en stadsvernieuwing ten behoeve van het buurt- en clubhuiswerk (Salco, Landelijke organisatie voor wijk-, buurt- en clubhuiswerk, 1974)
Met afbn en bibliogr. Deze brochure is een bundeling van vier eerder in het blad Salcofoon verschenen katernen.