Dienstreglement voor de ambtenaren genoemd in bijlage B III van het Bezoldigingsbesluit voor Burgerlijke Rijksambtenaren 1928, werkzaam bij het Staatsbedrijf der Algemeene Landsdrukkerij en bij den Dienst der Nederlandsche Staatscourant (Koninklijk Besluit van 3 Maart 1933) (Algemeene Landsdrukkerij, 1946)
Ook opgenomen zijn aanvullingen d.d. 1 April 1938 en 1 November 1940.