De vrije katheder : . Nieuwsbulletin van de vrije katheder
Bijlage bij: De vrije katheder. Bulletin ter verdediging der universiteiten (ZK 31631 en PM 11036). Ook o.d.t.: Nieuwsbulletin van de vrije katheder.