Informator Regionalnego Ośrodka Badań Społecznych Środkowego Nadodrza Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" . no. 2, 1981 - [ed. Alicja Jeśman, Jan Nowik] (ROBS, 1981)
Creation and circulation: For trade-union internal use