Collectie Simon Vinkenoog, diversen. Met onder andere affiches van De Bijenkorf uit de jaren zeventig, schetsen van Theo Niermeijer en tekeningen van Jan ten Voorde en Hugo Kaagman. Verder esoterie en new age. Diverse aankondigingen
Collectie Simon Vinkenoog, diversen. Met onder andere affiches van De Bijenkorf uit de jaren zeventig, schetsen van Theo Niermeijer en tekeningen van Jan ten Voorde en Hugo Kaagman. Verder esoterie en new age. Diverse aankondigingen.