Opnames van Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, die in Arnhem (mogelijke) deelnemers aan een VAK-mobiel op vliegbasis Deelen in de gaten hielden
Opnames van Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, die in Arnhem (mogelijke) deelnemers aan een VAK-mobiel op vliegbasis Deelen in de gaten hielden.