Hoofdbestuur bij de aanbieding van het vaandel met v.l.n.r. zittend Stokman, onbekend, Oudekerk, Siemons, CNV-voorzitter Kruithof, Runia, Pannekoek en Seuninga
Hoofdbestuur bij de aanbieding van het vaandel met v.l.n.r. zittend Stokman, onbekend, Oudekerk, Siemons, CNV-voorzitter Kruithof, Runia, Pannekoek en Seuninga.